Empresa catalana.
Empresa catalana.

Impulsa la teva empresa amb el kit digital: encara hi ets a temps

El programa que ofereix el Govern d’Espanya subvenciona solucions digitals disponibles en el mercat. Tots els detalls.

El Kit Digital és una iniciativa del Govern espanyol que té com objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals en el mercat per poder avançar en el nivell de maduresa digital entre les empreses. Es tracta d’unes ajudes que encara estàs a temps de demanar, i que des d’Alarona Studio, agència creativa de màrqueting de Capgròs Comunicació, gestionen i desenvolupen amb les empreses interessades.

Aquest Kit va dirigit a les necessitats de petites empreses, microempreses i treballadors autònoms que pertanyin a qualsevol sector o tipologia de negoci.  Les solucions digitals a les que es pot accedir tenen a veure amb llocs web i presència bàsica a Internet, comerços electrònics, gestió de xarxes socials, gestió de clients, Base de Dades i analítica, serveis i eines d’oficina virtual, gestió de processos, factures electròniques, comunicacions segures, ciberseguretat, presència avançada a Internet i marketplaces.

Cadascuna d’elles compten amb diverses partides econòmiques que es poden demanar per impulsar el teu negoci, siguis un sol treballador o una empresa de fins a 49 empleats. Les solucions digitalitzadores del Kit Digital estan pensades en aquestes categories per adaptar-se a les necessitats de cadascun dels que ho demanin. Es poden seleccionar diverses d’elles.

Segments i imports màxims:

  • Petites empreses d’entre 10 i menys de 50 treballadors – 12.000 euros
  • Petites empreses o microempreses d’entre 3 i menys de 10 treballadors – 6.000 euros
  • Microempreses d’un a dos treballadors i autònoms – 2.000 euros

Alarona Studio és agent digitalitzador oficial

Alarona Studio, amb seu a Mataró, treballa per poder gestionar i preparar el Kit Digital a la seva cartera de clients, aconsellant i assessorant en cadascun dels passos i en quins camps és més interessant demanar les pertinents subvencions. Com agència creativa de màrqueting, són especialistes en impulsar el teu negoci gràcies al seu coneixement i expertesa en serveis de màrqueting online i offline, amb un equip especialitat en assolir els objectius del teu negoci. Pots demanar informació a través d'aquest enllaç.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive