Declaració de la renda: la presencialitat serà limitada
Declaració de la renda: la presencialitat serà limitada

Declaració de la renda: la presencialitat serà limitada

La declaració de la renda arrenca des del 7 d'abril i fins el 30 de juny una campanya marcada per la Covid i pels ERTO.

La campanya de la renda dona el tret de sortida aquesta setmana i fins el 30 de juny es podrà presentar la declaració a hisenda. Un any totalment marcat per la Covid-19 i, de retruc, pels ERTO, als quals milers de catalans s'han hagut d'acollir en el darrer any i que pot afectar en la seva declaració. Però un dels canvis rellevants que hi haurà i que cal tenir en compte és precisament que hisenda limitarà els seus serveis presencials respecte altres anys, tal i com expliquen des de Tarinas.

La declaració de la renda ja es pot presentar a través de la web. Això, que podria ser un plus, és més necessari que mai ja que fins el 6 de maig no s'obrirà el termini per presentar-la per telèfon, un procés en tot cas que Tarinas "desaconsella rotundament". El més impactant dels terminis que hi ha per aquesta campanya és que no es podrà presentar presencialment fins el proper 2 de juny.

Molts pocs dies per fer-la presencialment

Això implica, indiquen els experts, un problema important per dos motius. El primer, perquè deixar només 28 dies de declaracions presencials és molt poc temps tenint en compte que si hi ha molt de volum de peticions, pot haver-hi problemes per dur-la a terme. I, d'altra banda, el problema que Hisenda des de fa temps es limita a fer les declaracions més senzilles perquè "no se la volen jugar".

Els experts recomanen, donada la complexitat d'aquest 2020, deixar-la en mans de professionals

Tenint en compte que per norma, el més recomanable és fer la declaració de la renda el més aviat possible, experts com Tarinas recomanen clarament i més que mai deixar en mans de professionals la confecció de la declaració de la renda d'enguany, plena de complexitats per la situació en la que ens trobem actualment.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive