Aplicacions que t’ajuden a ser més productiu
Aplicacions que t’ajuden a ser més productiu

Aplicacions que t’ajuden a ser més productiu

La tecnologia com a eina per a posar ordre i que no tinguis més excuses per falta de productivitat.

patrocini pous
 

En l’era digital, amb les noves tecnologies, xarxes socials i els seus milers d’estímuls, concentrar-se i ser productiu passa a ser un repte només a l’abast dels escollits. La gran paradoxa és que, justament dins d’aquest mateix món tecnològic, existeixen una sèrie d’aplicacions que, teòricament, s’ofereixen a la noble causa d’ajudar-nos a ser més productius. Aquestes apps tenen diferents funcions, però en principi totes elles haurien de ser d’utilitat a l’hora d’endreçar la nostres tasques, gestionar aspectes feixucs, ordenar la feina o, precisament, anar per feina.

Notion: És una àrea de treball per a poder gestionar diferents aspectes de la teva vida. Pots guardar notes, crear taules amb bases de dades i afegir calendaris. Notion és l’eina perfecta per a organitzar-te bé i estructurar els teus projectes personals. La comunitat ofereix diferents plantilles perquè puguis adaptar-les al teu gust i no haver d’estructurar cada apartat des de zero. Se sincronitza directament quan hi ha connexió a internet i pot connectar-se amb altres aplicacions com Google Drive, Figma, Twitter o GitHub. A més, Notion facilita la importació des d’altres competidors com Asana, Trello, Evernote, Word o Evernote per a optimitzar la transició a la seva solució multicanal.

LastPass: És un gestor de contrasenyes que permet que no hàgim d'introduir cadascuna de les nostres contrasenyes i usuaris manualment a les pàgines web que fem servir. El millor de tot és que és una de les apps més populars i segures d’aquest tipus.

Appblock: Aquesta app ens servirà per ajudar-nos a bloquejar distraccions dels nostres dispositius. És fàcil de fer servir, permet bloquejar les aplicacions temporalment, facilita la gestió del temps, ofereix estadístiques d'ús i moltes més opcions. Per això és una molt bona eina de productivitat per a tothom que es distregui amb facilitat.

Parallels access: Es tracta d'una manera ràpida i fiable d'accedir remotament al nostre equip d'escriptori. Podem considerar-la una gran eina ja que ens permet accedir a totes les nostres aplicacions, fitxers i equips des d'una mateixa ubicació. És a dir, ens permet fer un estalvi considerable de temps i esforç.

Tasques de google: Destaca per la seva senzillesa. És una aplicació extremadament simple d’utilitzar per a qualsevol persona. Ens permet crear llistes de tasques i ‘subtasques’, afegir-hi les dates, hores i descripcions. També permet ratllar les tasques que anem complint. Tot i que hi ha moltes aplicacions com aquesta i més completes, aquesta té un look minimalista molt agradable.

Fonts: atlabs.tech i clockio.net.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive