Almir, la formació més completa en matèria de seguretat

Una acadèmia formada per professors d'alt nivell i també de professionals que provenen dels cossos de seguretat

Almir és el nom d'un nou centre superior d'estudis per a la seguretat. Està ubicat a l'Edifici de Vidre, al barri del Pla d'en Boet, i es presenta com una acadèmia formada per professors d'alt nivell i també de professionals que provenen dels cossos de seguretat. A Almir els alumnes poden realitzar cursos per a ser controladors d'accés, vigilants de seguretat, DEA i suport vital bàsic o bé preparar les oposicions per als cossos policials. Una formació garantida pels professionals del sector.

Actualment és un bon moment per pensar en aquesta via de futur, ja que per exemple hi ha convocades diferents places d'accés a Guardia Urbana i Policies Locals, i es preveu convocatòria de Mossos d'Esquadra. Almir realitza la preparació de totes les probes d'accés, temaris generals i específics, casos pràctics, psicotècnics, cultura general, entrevistes personals i proves físiques. Amb flexibilitat horària, classes presencials, tracte individualitzat i preu mínim garantit per quotes mensuals.

Almir també prepara els alumnes amb tot el rigor per a poder superar les proves que convoca el Ministeri de l'Interior per a l'habilitació professional com a vigilant de seguretat, d'acord amb la legislació vigent. A més, ofereix cursos per poder esdevenir controlador d'accessos, que inclou tant el temari com defensa personal; i cursos de suport vital bàsic i us del desfibrilador extern automàtic.

 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive