Windows 11, en menys d'un mes.
Windows 11, en menys d'un mes.

Paula Saez

Windows 11 arriba: què suposarà per als usuaris i les empreses

La nova versió de Windows arriba per oferir diverses millores i oportunitats per als usuaris i les empreses.

Microsoft prepara la nova versió del seu sistema operatiu, Windows 11, per llençar-la el proper 5 d'octubre. Aviat podrem realitzar un test online, a través de la web oficial de la companyia, per comprovar la compatibilitat del nostre ordinador amb aquesta nova versió, però a hores d’ara ja podem començar a fixar-nos en els requisits mínims que ha de tenir el nostre PC per moure Windows 11 sense cap tipus de problema. El que us explicarem en aquest article són les claus i millores que rep aquesta actualització respecte al Windows 10 que ja emprem diàriament, a més de les oportunitats que aportarà per als usuaris i les empreses

Quines millores aportarà Windows 11?

“Windows 11 compta amb tota la potència i seguretat de Windows 10, amb un aspecte redissenyat i actualitzat. També inclou noves eines, sons i apps. S'han tingut en compte tots els detalls. Tot s'uneix per oferir-te una experiència innovadora al teu PC. Des d'un menú Inici revitalitzat fins a noves maneres de connectar-te amb els teus persones, favorites, notícies, jocs, contingut, etc.”, asseguren des de la pàgina web de Microsoft.

Com podeu comprovar, els canvis principals d’aquesta nova versió respecte a l’anterior es centren en el nivell visual. Per començar, les imatges que han estat publicades de forma oficial ens deixen veure com les icones de la barra de tasques es situaran en la part central en comptes de en la banda esquerra. Aquest és un canvi significatiu que de fet ens recorda bastant a la disposició del Dock de macOS, però és totalment nou per a Microsoft. El que sí ofereix Windows 11 és l’opció de modificar aquesta posició de les icones des del menú de configuració per que cada usuari decideixi quin estil prefereix.

Per a assegurar una major comoditat d’ús, els nous Snap Layouts ens permeten dividir les finestres que tenim obertes per tota la pantalla de forma molt més fàcil i intuïtiva que en el cas de Windows 10. Les opcions d’organització es veuen potenciades amb els Snap Groups, que permeten recordar configuracions d’agrupacions de finestres en l’escriptori i així tornar-les a obrir de la mateixa forma sempre que vulguem. Aquesta és una opció especialment interessant en cas d’emprar una configuració determinada per treballar. A banda, apps com Teams s’integren de forma total al sistema i són moltes més les oportunitats que Windows 11 aportarà als usuaris. A continuació repassem algunes d’elles.

Oportunitats per als usuaris i empreses

  • Maximitzar la nostra productivitat: gracies a l’opció d’accedir a totes les apps que necessitem i gaudir de les capacitats multi-tasca fàcils amb eines com dissenys de Acoblar, Escriptoris i una nova experiència més intuïtiva per recopilar elements.
  • Velocitat i comoditat: les millores que aporta Windows 11 ens permetran treballar amb més comoditat i rapidesa, sempre que el nostre ordinador estigui a l’altura.
  • Noves formes de connectar-nos: gràcies a la integració total de Microsoft Teams a l’escriptori, que ens permetrà estar connectats amb els nostres companys de feina de forma molt més directa i còmoda.
  • Control del contingut: amb Microsoft Edge i una multitud de widgets entre els quals triar, podem mantenir-nos al dia ràpidament amb les notícies, informació i entreteniment que ens interessa.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive