Així lluirà la Voyager Station
Així lluirà la Voyager Station

Voyager Station, el primer hotel a l’espai

La Fundació Gateway ha anunciat que pretén obrir una instal•lació majestuosa a l’estratosfera

50.000 metres quadrats, habitacions, suites, restaurants de luxe, gimnasos i totes les comoditats que et puguis imaginar. No és la breu descripció d’un centre residencial d’alt estànding ni la primera línia per referir-nos a la ciutat esportiva d’un club de futbol. És la declaració d’intencions de la Fundació Gateway, que vol inaugurar l’any 2027 el primer hotel a l’espai. A més, diuen que amb el pas dels anys serà una experiència apta per a gent de tota condició; és a dir, per allotjar-s’hi no serà necessari haver nascut farcit de dòlars, ni ser membre de cap llinatge especialment afortunat en aquest sentit, ni tan sols haver estalviat durant tota la vida o bé directament saquejat les arques públiques amb algun artifici de dubtosa moralitat. Ja ho veurem.

De moment, Gateway ha posat la idea sobre la taula i n’ha explicat la seves particularitats. El Voyager serà construït per la companyia Orbital Assembly Corporation i oferirà diferents d'opcions d'allotjament, amb viles de 500 metres quadrats que es podran llogar per una setmana, un mes o fins i tot de manera permanent. Anar a viure a l’espai per allunyar-te de certa gent i d’algunes situacions socials insubstancials o directament emprenyadores, no seria una opció del tot dolenta però segurament tampoc la més indicada.

Un hotel de luxe amb gravetat i tot ple de detalls

L'estació vol dissenyar-se com un hotel de luxe, amb interiors còmodes allunyats de l'asèptic aspecte futurista que sovint es mostra en pel·lícules del gènere espacial. La idea és deixar de banda els interiors blancs i apostar per materials i colors naturals. L’hotel tindrà gravetat perquè la seva forma, d'anell giratori, conferirà a l'estació una gravetat equivalent a una sisena part de la que hi ha a la Terra. Els clients haurien d'esperar una experiència similar a la de visitar un hotel d'alta gamma, amb restaurants d'alta gastronomia i un bar de tres nivells amb una font d'aigua que "aparentment" desafiarà les lleis de la física.

El gran èxit serà possiblement el mòdul d'activitats i gimnàs, amb sostres de set metres d'altura per als jocs de baixa gravetat. A la nit es farà servir com a sala de concerts on "els músics més grans de la Terra faran vibrar l'estació mentre aquesta recorre el planeta". L'estació Voyager estava originalment planejada per obrir el 2025, però la pandèmia ho endarrereix tot fins l’any 2027. És el típic tema del qual desconfies fins que els teus ulls no ho veuen fet realitat, però la intenció queda exposada aquí. L’evolució humana i la seva capacitat per explorar confins que fins fa poc semblaven inabastables no deixa de sorprendre.

Font: elmundo.es

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive