La logística és un dels sectors laborals protagonistes dels tallers
La logística és un dels sectors laborals protagonistes dels tallers

Nous tallers a Mataró per trobar feina en diversos sectors laborals

Els tallers estan dedicats a sectors com la logística, l'e-commerce o el sanitari, i compten amb el testimoni d'empreses del ram i l'assessorament de tècnics del SOM

El Servei d'Ocupació de Mataró ofereix un nou cicle d'activitats mensuals dedicat a persones que busquen feina i que es troben en procés d'orientació laboral. Es tracta de tallers dedicats a sectors econòmics concrets, amb empreses i professionals d'aquests àmbits que expliquen la seva experiència i amb tècnics del SOM que guien els participants per accedir als llocs de treball desitjats. Es fan per Zoom i cal inscripció en aquest enllaç.  

La iniciativa ha arrencat aquesta setmana amb el taller “Descobreix el sector del lleure”, on hi han portat empreses i entitats de referència en aquest sector com Pere Tarrés, Macedònia i l’AEILL Cerdanyola. La propera cita tindrà lloc el 7 de juny, dedicada al sector del transport i la logística, amb empreses com SEUR GeoPost i DHL Exel Supply Shain. A banda, es faran tallers dedicats als sectors de la  neteja (juliol), l’agrari i forestal (octubre), el sanitari (novembre) i el comerç i e-commerce (desembre).

Les sessions consten de dues parts: en la primera es forma una taula rodona on empreses i professionals d’un sector d’activitat concret explicaran la seva experiència. A la segona sessió, els participants treballaran amb el personal tècnic del SOM per preparar-se per accedir al lloc de treball desitjat. S’hi treballaran elements com les ocupacions relacionades amb l’àmbit treballat, les borses de treball específiques existents, les ofertes de feina, el nivell formatiu i les competències necessàries per accedir a l’ocupació.

A banda dels tallers per millorar l’ocupabilitat de les persones i davant les necessitats detectades en el context de pandèmia actual, el SOM ha encetat altres activitats innovadores. És el cas de les adreçades a la millora de la gestió emocional o d’altres amb l’objectiu d’adaptar les persones als nous processos de selecció. Els tallers “Anem per feina” són en format virtual a través de la plataforma Zoom i estan oberts a tota la ciutadania. 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive