La FAGEM reconeix Tèxtil Zedesa
La FAGEM reconeix Tèxtil Zedesa

La FAGEM reconeix Tèxtil Zedesa i homenatja el col·lectiu sanitari

La Nit de l'Empresariat de la FAGEM posa en valor l’actitud del teixit econòmic de la comarca per la feina feta durant aquests mesos

L’empresa Tèxtil Zedesa, en el seu centenari, va és la guanyadora del reconeixement de la FAGEM en el marc de la Nit de l’Empresariat del Maresme que la federació organitza  anualment i que en aquesta tretzena edició s’ha adaptat a les circumstàncies sanitàries obligades, celebrada sense públic i en streaming. 

Amb aquest guardó, la FAGEM ha volgut reconèixer una empresa que ha sabut adaptar-se i  evolucionar per arribar a celebrar aquesta efemèride. Katy Muñoz, CEO de Zedesa i tercera  generació d’aquesta empresa familiar ha volgut agrair aquest reconeixement “que arriba en  un any diferent i tan difícil”. Muñoz ha rebut el premia amb orgull i ha tingut present “a tot  el personal que treballa i que ha treballat a l’empresa durant aquests anys”.  

Ramon Cunillera, del CSdM, amb el xec

Ramon Cunillera, del CSdM, amb el xec

Reconeixement als sanitaris

El segon reconeixement de la nit ha anat a parar al personal sanitari que ha viscut en  primera persona el combat contra la covid-19. Un homenatge de la FAGEM que per la seva  presidenta, Roser Moré, no podia faltar. “Han resistit i ens han curat i cuidat fins al límit de  les seves forces. Metges i metgesses, infermeres i infermers, el personal auxiliar, el de  neteja…, un treball col·lectiu que podria ser una bona metàfora de la solidaritat necessària  per superar, junts, la pandèmia i la crisi econòmica i social” ha destacat Moré.  

La FAGEM, de la mà de Fundació “la Caixa” i CaixaBank, ha entregat el Premi Especial FAGEM  a la Fundació Privada de la Salut del Consorci Sanitari del Maresme. Un premi dotat amb  3.000 euros que ha recollit el gerent del Consorci Sanitari del Maresme, Ramon Cunillera, i  que es destinarà a formar personal que treballa en els centres residencials en matèria covid. Cunillera ha mostrat el seu agraïment en nom de la Fundació, el Consorci i tots els  treballadors d’aquesta casa “i sobretot en nom de totes les persones que el gaudiran”. 

CaixaBank, a través del pressupost descentralitzat de la Fundació “la Caixa, ha mostrat el seu  suport a la iniciativa. Per Maria Alsina, directora territorial de CaixaBank a Barcelona “com a  entitat financera vinculada des dels seus inicis a la zona de Mataró, és el nostre deure, ara  més que mai i davant de la situació actual que ens ha sobrevingut, estar al costat de les  persones més vulnerables”.  

NiEmpresariatMaresme 2020

Un moment d'una versió diferent de la Nit de l'Empresariat

Una gala per reconèixer la feina del teixit econòmic de la comarca 

Durant l'acte, la presidenta de la FAGEM, Roser Moré, ha enaltit la feina feta per empreses,  gremis i associacions empresarials durant aquests darrers mesos. Moré ha volgut destacar  l’any tan complicat que s’ha viscut i que va començar amb el Glòria al mes de gener.  
La presidenta de la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM) ha  volgut posar en valor a les empreses de la comarca que “lluny de resignar-se van reaccionar reorganitzant-se i reinventant-se per seguir endavant i convertir un mal moment en noves  oportunitats”. En un discurs amb moments molt emotius Roser Moré ha volgut destacat la  feina de les associacions i els gremis “que vam moure cel i terra per donar resposta ràpida i  segura a les empreses, que no sabien què fer en molts moments” . 

Moré ha volgut agrair també la feina d’administracions locals i comarcals però ha endurit el  to “per reclamar als governs més ajuts, que abans de prendre decisions parlin amb els  representants empresarials, sectorials i territorials i que facin el possible per assegurar que  els fons europeus arribin al nostre teixit empresarial, perquè els necessitem”.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive