Es dispara la venda de productes per recuperar i reutilitzar aigua de piscines
Es dispara la venda de productes per recuperar i reutilitzar aigua de piscines

Es dispara la venda de productes per recuperar i reutilitzar aigua de piscines

La compra de desinfectants i netejadors augmenta entre un 30% i un 40% mentre que la de piscines cau a la meitat

patrocini Pous renda
 

Els sectors vinculats a la comercialització de piscines adverteixen que han detectat una caiguda en la venda de piscines inflables i que s'ha frenat la de piscines d'obra. No obstant això, en un context de sequera i de restriccions, la conscienciació ciutadana ha disparat l'interès en poder reutilitzar l'aigua en piscines que ja en tenen de la temporada passada, un fet que ha comportat un increment en la venda de productes per a sanejar-la d'entre un 30% i un 40%. Amb tot, el sector denuncia la manca d'un criteri únic arreu del país en l'omplerta de piscines noves amb aigua de camions cisterna, per exemple, o de restituir-ne en aquelles que s'hagin de reparar, fet que genera incertesa entre clients i professionals.

Les limitacions en el consum d'aigua derivades del decret de sequera ha generat dubtes entre els usuaris que tenien previst instal·lar-se una piscina a casa seva durant l'estiu. L'impacte més significatiu l'han notat els venedors de piscines inflables o desmuntables, les de menors dimensions i que es poden muntar fàcilment en jardins, terrasses i fins i tot balcons.

"Pràcticament hem baixat fins un 50% respecte les vendes de l'any passat, tot i que el pic fort és per Sant Joan", detalla a l'ACN Francesc Martínez, membre de la junta del Gremi de Ferreteria. Encara tenen marge, però no preveuen que les vendes es disparin en les properes setmanes, donada la manca de pluges i que la gent cada cop és més conscient de la necessitat d'estalviar aigua.

"Hi ha gammes de productes químics o de salinització amb sistemes elèctrics per fer que l'aigua es mantingui en bones condicions, i que permeten no només no llançar-ne, sinó que aquesta estigui durant dos o tres anys perfectament salubre per a banyar-se", explica. El procés és senzill, i no massa car, de manera que amb un pressupost de 60 euros es pot mantenir l'aigua de manera correcta durant tota la temporada.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive