Aprop ja té bizum.
Aprop ja té bizum.

Les compres a Capgros Aprop ja es poden pagar a través de Bizum

El comerç online de Mataró està en constant evolució per oferir facilitats als usuaris, especialment amb la situació de confinament provocada pel Covid.

A partir d’ara, els mataronins i mataronines que facin les seves compres a través de la web capgros.aprop.online podran fer els pagaments amb Bizum. Aquesta nova opció millora l’experiència de compra online, agilitzant el procés de pagament a través d’una eina efectiva i segura i oferint més opcions als compradors. D’aquesta manera, es pretén també promocionant el consum local i el comerç de proximitat de Mataró. A partir d’ara, en el moment de gestionar el pagament de la seva compra a Capgròs Aprop, els clients podran escollir entre l’opció de realitzar-lo amb targeta de crèdit o a través de Bizum.

Bizum és una plataforma per tramitar pagaments a través d’un dispositiu mòbil, amb una contrasenya que garanteix la seguretat dels pagaments. El principal avantatge d’aquesta aplicació és que no és necessari conèixer el número de compte del destinatari per fer la transferència, tan sols es requereix conèixer el número de mòbil. A més, aquest servei gestiona els pagaments de manera instantània, a diferència de les transferències tradicionals. La majoria de bancs estan adherits a la plataforma Bizum, així que per accedir a fer els pagaments de Capgròs Aprop amb aquesta opció, cal accedir a l’aplicació mòbil del banc al qual pertanyin els usuaris i tramitar-hi la compra.

El marketplace capgros.aprop.online fa així un pas més per facilitar als mataronins i mataronines la compra en línia i de proximitat de tots els productes que necessitin, així com l’entrega a domicili en el moment que ho desitgin. La iniciativa té també amb la filosofia de recolzar als petits comerços, botigues i establiments de la ciutat de Mataró, oferint una plataforma efectiva i moderna que equipara al comerç local de la ciutat amb altres grans plataformes, permetent oferir un servei equivalent.

Les compres als comerços adherits a Capgròs Aprop es poden realitzar a través de la seva pàgina web , pensada per oferir una compra senzilla i ràpida. Simplement cal entrar a la web, registrar-se, seleccionar els productes a comprar, fer el pagament i sol·licitar quan es vol rebre a l’adreça indicada. Un punt positiu d’aquesta plataforma és que permet fer alhora compres a diferents comerços, incloent-ho tot en una mateixa cistella, de manera que el pagament i l’entrega siguin tan sols un.

Els hàbits de consum -ja en vies de transformació- s’han vist profundament trastocats a causa de les restriccions de la Covid-19, de manera que la compra online és una opció cada vegada més extensa. Gràcies a iniciatives com Capgròs Aprop, aquestes circumstàncies no impedeixen seguir apostant per comerços i productes de proximitat, contribuint a enriquir el teixit social i econòmic de la ciutat i ajudant als petits comerços, botigues i establiments en moments difícils.

Com adherir-se a la plataforma?

Clients: Aquells que vulguin comprar només cal que accedeixin a la web capgros.aprop.online  i es registrin.

Comerços: Si tens un comerç a Mataró i vols vendre els teus productes a capgros.aprop.online pots demanar més informació enviant un correu electrònic a:  marketplace@capgros.com

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive