iStock 1060572374
iStock 1060572374

Redacció

La Cambra del Maresme fomenta la internacionalització de 32 empreses

El suport i l’assessorament s’han materialitzat en el marc del programa Diagnosi d’internacionalització que la Cambra desenvolupa de forma totalment gratuïta.

Impulsar la internacionalització de les pimes i micropimes, aquest és l’objectiu pel qual treballa la Cambra del Maresme i del qual més de 32 empreses ja hi han pres part al llarg del darrer any 2020. En aquest sentit, un dels sectors que més va interessar-se per exportar els seus productes més enllà del mercat nacional és el de l’alimentació tant gourmet com ecològica.

És per això que la Cambra del Maresme, en el marc del programa Diagnosi d’Internacionalització, fa una crida a totes les empreses de la comarca, amb independència de la seva mida, que tinguin interès en explorar nous camins a traçar de forma conjunta un pla d’internacionalització empresarial adaptat a les seves característiques i necessitats.

A més, davant la necessitat d’emprendre nous camins i d’internacionalitzar-se com a antídot a la crisi sanitària a la qual estem immersos, la Cambra del Maresme fa un pas més i posarà en marxa cada divendres una sessió de treball virtual per diagnosticar el potencial que tenen les pimes del territori a escala mundial i oferir recomanacions personalitzades i pràctiques sobre internacionalització a les empreses que hi participin.

A través d’aquests tallers gratuïts i participatius, emmarcats sota el programa de la Diagnosi d’Internacionalització, la Cambra del Maresme vol col·laborar en la creació d’un teixit empresarial fort a la comarca que tingui la mirada posada en la internacionalització dels seus productes, i que tingui eines per recuperar-se de la crisi econòmica derivada de la Covid-19.

Les sessions tindran una durada de dues hores i sempre es treballarà per grups reduïts d'empreses. A cada taller, un consultor homologat i especialista en internacionalització empresarial realitzarà la diagnosi de les empreses participants i oferirà reflexions sobre el potencial que tenen els seus productes per obrir-se a nous mercats.

Els tallers tenen places limitades i tots els participants rebran, una vegada inscrits, un enllaç per a registrar-se a la plataforma de treball de manera individual.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive