Bote visita el nou supermercat de Mercadona a Mataró. Foto: Ajuntament
Bote visita el nou supermercat de Mercadona a Mataró. Foto: Ajuntament

Bote destaca el nou Mercadona com a exemple que Mataró "és atractiva per als inversors"

L'alcalde visita el nou Mercadona a ronda Països Catalans i destaca que ha generat ocupació i ha reforçat la capitalitat comercial de Mataró

L’alcalde de Mataró, David Bote, acompanyat dels regidors Núria Moreno i Sergi Morales, han visitat aquest dimarts, dia 14, el nou supermercat que ha instal·lat Mercadona de la capital del Maresme, a la Ronda dels Països Catalans. 

Es tracta del cinquè establiment que la cadena de supermercats té a la capital del Maresme. L'obertura d'aquesta nova botiga, que s'ubica al solar on hi havia el Passi Garden, ha permès generar 28 nous llocs de treball.  L'empresa hi ha invertit cinc milions d'euros. 

Durant la visita, Bote ha assegurat que l'aposta de Mercadona per Mataró és "una molt bona notícia per tres motius: reforça la capitalitat comercial de la ciutat, genera ocupació i demostra que Mataró és una ciutat atractiva per als inversors".

Bote ha assenyalat que la creació de llocs de treball com aquests han contribuït a reduir l'atur a la ciutat. En aquest àmbit, Mataró ha assolit nivells d'ocupació similars als d'abansd e la crisi financera de 2008, i acumula 11 mesos seguits de descens del nombre d'aturats coincidint amb la reactivació post-covid. 

El nou Mercadona de la ronda Paísos Catalans, amb més de 1.600 m2, destaca pel seu model de botiga ecològicament eficient i d'estalvi energètic, i per la nova secció de menjar preparat amb 35 plats per emportar. 

 

Comentaris (8)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive