L'atur maresmenc s'acarnissa amb els joves
L'atur maresmenc s'acarnissa amb els joves

L'atur maresmenc s'acarnissa amb els joves

Les persones entre 16 i 24 anys són el col·lectiu on creix més l'atur a la comarca, que ha experimentat lleuger un augment global al mes de febrer

patrocini pous
 

Les dades de l'atur es mantenen força estables al Maresme, amb un creixement global mínim, del 0,20%, durant el febrer respecte al mes anterior. Però si hi ha un col·lectiu afectat per la manca de feina, és el més jove

Les persones de 16 a 24 anys conformen el grup on creix més la xifra de desocupació a la comarca. El creixement registrat al febrer es concentra sobretot en aquesta franja d'edat, que actualment comptabilitza 1.314 persones en situació d’atur (el 5,64% del total de persones sense feina a la comarca).

L'augment de l'atur registrat al feber s'ha centrat en l'agricultura, que pateix un increment del 5,65%, i en el col·lectiu de persones sense ocupació anterior (SOA) que registra un augment del 7,21%.

Les dades són més positives si s'analitzen a nivell interanual. Respecte al mateix període de l'any anterior, l'atur ha baixat en un 24,61% al Maresme, un descens que s'ha viscut en tots els grups d'edat i sectors econòmics. En canvi, durant aquest mateix període de temps s'ha incrementat l'atur de molt llarga durada, situació en la que es troben 8.552 maresmencs, un 5,88% més que l'any anterior. 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive