L'equip d'Alarona Studio, agència de màrqueting digital a Capgròs.
Notícies relacionades
L'equip d'Alarona Studio, agència de màrqueting digital a Capgròs.

Alarona Studio, l'agència de màrketing digital de Capgròs

La nova agència compta amb talent humà i empresarial necessari per ser un referent en el món de l'agència de comunicació i publicitat actual.

Capgròs dona un pas més en la seva voluntat de convertir-se en l'empresa de comunicació integral de referència a Mataró i Maresme. De cara a potenciar els serveis digitals que oferim a usuaris i clients, Capgròs comunicació compta des d'aquest mes de juliol amb una agència pròpia de màrketing digital: Alarona Studio. Un acord que fusiona el talent humà i empresarial necessari per convertir l'agència en un referent en el món de la comunicació 2.0.

Alarona Studio es conforma en una empresa jove i nadiva digitalment que ofereix tot tipus de serveis com disseny web, SEO, SEM, xarxes socials, disseny gràfic, fotografia i vídeo. Un ventall d'opcions que se sumen a la capacitat d'oferir serveis de comunicació, imatge i publicitat també en la seva vessant offline.

D'aquesta manera, Capgròs Comunicació cobreix de forma integral totes les necessitats comunicatives que es poden trobar en el territori, aportant els més de 35 anys d'experiència com a mitjà de comunicació i ampliant els seus serveis per nodrir de tot allò que els clients necessiten per donar-se a conèixer en un món cada cop més digital: si no comuniques, no existeixes.

Nova web i Marketplace

Capgròs ha impulsat altres nous projectes rellevants en les últimes setmanes. Per una banda, el nou capgros.com, que es renova amb un canvi radical de disseny, la creació de nous formats audiovisuals i l'arribada  de tres nous canals de Gastronomia, Negoci i Salut i Benestar que busquen connectar amb el territori i amb els clients amb temes d'interès, sense deixar enrere el treball en l'actualitat que ha permès consolidar el portal com a líder absolut en audiència a Mataró i Maresme amb més de 150.000 usuaris únics mensuals.

D'altra banda, durant el mes d'agost es llançarà el Capgròs aprop Mataró, un marketplace d'establiments de productes i serveis de Mataró per poder comprar online i rebre les comandes a casa. Un Amazon, però en format local i de proximitat. 

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive