El projecte per convertir l'antic Prades en pisos, comerços i un nou parc ja està del tot definit. El Ple va aprovar-ne el pla definitiu que afecta l'actual immoble ubicat entre Camí Ral i els carrers Toló, Navarro i avinguda Maresme. Comportarà la transformació dels antics sòls industrials en residencials i terciaris, amb un 42% reservat per a sòl públic. 

La premissa del projecte, segons l'Ajuntament, és obrir el sector al mar, a través de la construcció de nous pisos, d'un nou parc públic i de la reurbanització dels carrers dels entorns. Pel que fa a les edificacions, es plantegen tres cossos lineals d’edificis d’habitatges disposats en forma d’U.  Els edificis configuraran un pati obert d’ús privatiu que s’obrrià a un parc urbà públic que arribarà fins a l’avinguda del Maresme. També es preveu que el carrer de Juan José Navarro gairebé dobli amplada (dels 10 metres actuals a 15 metres d’ample i 3 més d’espai públic sota els porxos dels edificis) i que el carrer de Toló també guanyi espai per als vianants mitjançant construccions porxades.

91d8127d 9938 4c1d b40f 9d2c6662497c

Es preveu un mínim de 1.500 m² de sostre terciari i comercial. D’altra banda, s’estudia la possibilitat que un dels futurs locals en planta baixa de la promoció pugui destinar-se a equipament de barri per atendre les demandes veïnals de disposar d’un nou casal de la gent gran.