El Parc del Nord, al barri de Vista Alegre, s'ha renovat completament. I aquest diumenge, dia 1, té lloc una festa per celebrar-ho i inaugurar les noves instal·lacions. Hi haurà espectacle d'animació infantil, una calçotada, ball de disfresses i una xocolatada, a partir de les 12 del migdia. L'acte també comptarà amb la presència de l'alcalde de Mataró, David Bote, i del president de l’Associació de Veïns Vista Alegre, José Medina.

El Parc del Nord es troba situat entre els carrers d’Almeria i de Salvador Espriu i ocupa gairebé 30.000m2. Els treballs de millora han costat 148.000 euros i han servit per reordenar els itineraris i millorar la connectivitat del parc. La plaça d’accés des de la ronda de Sant Oleguer s’ha millorat, zona d’estada amb bancs adaptats a la topografia, i connectant-se amb escales de travesses de fusta amb la rampa de formigó que dóna al carrer d’Almeria, amb el centre social i el Camp Municipal de Futbol Vista Alegre-Els Molins.

Aparells de gimnàstica per a la gent gran

Entre les principals novetats S’ha dotat la zona verda amb un nou parc urbà de salut, instal·lant aparells de gimnàstica per a la gent gran. també s'ha reordenat el perímetre del camp de futbol, eliminant arbustos per millorar les vistes a la ciutat, que són molt espectaculars des d'aquest parc, i s'han fet altres operacions com ara millorar el drenatge i instal·lar baranes de fusta de protecció.