Qualsevol vianant o conductor ho ha vist aquests darrers dies: s'ha iniciat una campanya de reasfaltat i reparació de voreres als carrers de Mataró. Mitja ciutat està en obres, amb el que això suposa a nivell de talls i restriccions de trànsit, amb l'objectiu de millorar l'espai públic mataroní. Durant els propers mesos l'Ajuntament invertirà un total de 3,4 milions d'euros per renovar l'asfalt de 42 carrers de la ciutat. A més, té previst reparar o reurbanitzar les voreres de 39 carrers més. L'objectiu és millorar la mobilitat i fer-la més segura tant per a vianants com per a vehicles, i les obres estan finançades en part per la Diputació. 

Pel que fa a les voreres, destaca la reurbanització de sis carrers de l'Eix Herrera o del tram final de la ronda Cervantes, així com les reparacions que s'estan realitzant als carrers del Polígon del Pla d'en Boet. També s'estan reurbanitzant voreres al Camí Ral entre els carrers Iluro i Cuba, així com a vials com Joan Maragall o Catalunya, després de les obres de reparació del clavegueram realitzades per AigÜes de Mataró en aquests vials. 

 

Pel que fa a l'asfaltat, destaquen els treballs que s'estan realitzant a vials com el carrer Churruca o el passeig Marítim, així com projectes com l'asfaltat del Camí del Sant Crist o els trams afectats a l'Eix Herrera.