El nom d'Andrés Iniesta està vinculat des de fa més d'una dècada a Mataró. La capital del Maresme és la població natal d''Anna Ortiz, l'esposa del jugador del Futbol Club Barcelona. Es coneixen des de l'any 2007, i es van casar el 2012. La parella, que té dos filles i un fill, ha mantingut habitualment un perfil força baix en les seves aparicions públiques. Això no obstant, la premsa del cor no s'ha cansat de seguir la seva vida en comú: sense anar més lluny la seva boda ara fa cinc anys, al castell de Tamarit, va fer córrer rius de tinta. Com és habitual, Instagram i altres xarxes socials són un aparador molt habitual de la seva vida en comú.

Ortiz, que es va formar i exercir com a perruquera, treballa actualment a una firma de decoració d'interiors, Cotton Et Bois, situada a Sant Cugat del Vallès, segons informa la revista Hola. Iniesta, un dels millors jugadors espanyols de tots els temps, segueix fent història amb el Barça i la selecció espanyola, però més enllà d'exercir com a genial migcampista, ja fa anys que es mou en l'àmbit empresarial, especialment en el món vitivinícola però també en altres sectors. Una activitat que ara li permetrà estrenyer més els seus lligams amb Mataró: a través de la seva empresa familiar, Maresyterey, es convertirà en promotor urbanístic al front marítim de la capital del Maresme. 

L'objectiu de l'empresa del futbolista del Barça és construir pisos i oficines al solar de l'antiga Iveco-Pegaso

Maresyterey, empresa que es dedica a sectors diversos com ara la gestió dels drets d'imatge del futbolista o a l'explotació de terrenys i solars, s'ha compromès a adquirir els terrenys de l'antiga fàbrica d'Iveco-Pegaso, entre el TecnoCampus i l'estació de Rodalies, només separats del passeig Marítim per les vies de tren. La firma d'Iniesta ha arribat a un acord de compra-venda amb Porta Laietana, la societat mixta integrada al 50% per l'empresa municipal PUMSA, propietària fins ara del sector. L'objectiu de Maresyterey és construir-hi pisos i oficines, ara que la reviscolada de la construcció i el mercat immobiliari ha fet del front marítim de Mataró un espai ben llaminer per a promotors.