Un agent de la Policia Local de Mataró va resultar ferit dimarts passat, dia 9, durant la detenció d'un home, presumpte traficant de drogues, al barri de Cerdanyola. Segons fonts municipals, els fets van tenir lloc al carrer Rossellò, una de les artèries de la zona. Els policies van demanar l'home que s'aturés i aquest va fugir, llançant al seu pas un paquest que contenia haixix. Quan va ser apresat per la policia, l'home va presentar resistència d'una forma molt violenta: fa etzibar cops de cap a la cara d'un dels agents.

El traficant va acabar sent detingut, després d'haver provocat ferides de caràcter menys greu al policia, segons apunta l'Ajuntament. Els Mossos també van haver d'intervenir. La situació es va caldejar especialment ja que, també segons les mateixes fonts, diverses persones que hi havia al carrer i que formarien part de la colla del detingut, d'origen magribí, van generar aldarulls i van amenaçar els policies mentre procedient a la detenció. 

Aquests fets augmenten l'alarma que es viu al barri des de fa mesos a causa de la inseguretat que els veïns pateixen als carrers, en especial a vials com Rosselló, on el tràfic de drogues, segons denuncien, és una constant. Quelcom que s'ha avisat de manera reiterada des de l'associació de veïns del barri.