Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Premià de Mar van detenir dijous passat un home equatorià de 31 anys i un menor d'edat com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, concretament per tràfic de drogues. Els detinguts venien la marihuana al replà d'un edifici i a una bugaderia propera al domicili de l'home. Els Mossos han detingut l'individu, al qual acusen de vendre les substàncies, i al menor, que segons indiquen feia l'intercanvi de la droga per diners.

Els Mossos han detingut l'individu, al qual acusen de vendre les substàncies, i al menor, que segons indiquen feia l'intercanvi de la droga per diners

La investigació es va iniciar a començament del mes de maig. Els agents van fer diverses vigilàncies a la zona i van comissar marihuana a menors d’edat en diferents ocasions. Segons els Mossos, els investigadors van evidenciar que la venda de marihuana no es feia només al replà de la porta del domicili, sinó també en una bugaderia propera.

Llibertat amb càrrecs

Aquests fets van ser comunicats a l’autoritat judicial que va decretar una ordre i registre al domicili el dijous 18 de maig. Durant el registre es va intervenir una balança de precisió, bossetes que presumptament contenien marihuanai que ja estaven preparades per a la venda i diversos telèfons mòbils. Finalment,el menor d’edat, un cop escoltat en declaració, ha quedat en llibertat per ordre de Fiscalia de Menors i el major d'edat, ha passat a disposició del Jutjat de Mataró i ha quedat en llibertat amb càrrecs.