La manifestació que va tenir lloc ahir dijous davant l'Ajuntament, protagonitzada per veïns de Rocafonda que reclamen més seguretat i millores per al barri, va acabar amb un detingut. Un home, integrant de la manifestació, va intentar irrompre al Saló de Sessions de l'Ajuntament, on s'estava celebrant el Ple municipal del mes de febrer. Segons fonts municipals, l'home, que en realitat no és veí de Mataró, va obrir dues vegades les portes del saló, i per saltar-se les cintes de seguretat que s'havien instal·lat al vestíbul de l'Ajuntament.

La Policia el va detenir per desordre públic, resistència i desobediència. L'home no es va voler identificar i va presentar resistència als agents de la Policia Local que li van demanar en diverses ocasions que marxés. Va ser traslladat a la comissaria de la Policia Local, a l'edifici de Via Pública, d'on va ser alliberat passada la mitjanit. Desenes de persones es van manifestar davant de l'edifici. Un dels concentrats va ser denunciat per la Policia Local per alteració de l'ordre públic. 

La manifestació de la tarda, que més enllà d'aquest incident va ser del tot pacífica, va convocar centenars de persones que reclamen una actuació urgent del consistori al barri de Rocafonda, que en les darreres setmanes ha viscut una onada de fets violents, entre ells un tiroteig a ple carrer.