Mataró va tornant a la normalitat aquest dijous, quan el pitjor del temporal provocat per la borrasca Glòria sembla que ja ha passat. Tot i així, encara hi ha restriccions a la mobilitat i altres afectacions. El Passeig Marítim continua tancat aquest dijous al matí, però es preveu que durant el diad'avui es vagi reobrint per trams. Els operaris hi segueixen duent a terme tasques de neteja per eliminar els desperfectes provocats per les onades i les inundacions d'aquestes darreres hores.

Pel que fa a la resta d'afectacions, els equipaments municipals tornen a estar tots oberts excepte la Piscina Municipal, que es manté tancada mentre es reparen els desperfectes que va patir el sostre. Els cementiris municipals també s'han reobert, i l'aparcament de la plaça de les Tereses ja està actiu per als abonats, però encara es manté tancat per als usuaris de rotació. Les activitats a l'aire lliure a centres educatius i esportius ja estan permeses. 

El Pla bàsic d'emergències municipals ha rebaixat el nivell d'emergència a 'Alerta' des d'aquest matí de dijous, davant de la millora de les condicions meteorològiques. La Policia Local acumula 348 incidències registrades a causa del temporal.