L'escola Camí del Cros va patir dimarts a la nit el robatori d'equipament molt valuós del centre. Els lladres van destrossar les instal·lacions, trencant portes, vidres i màquines, i es van endur més de 25 tablets, portàtils, mòbil i diners de les famílies i la comunitat educativa.

Quelcom que, per desgràcia, no és nou per al centre educatiu del barri de Cerdanyola. Segons asseguren des de la comunitat educativa del CAmí del Cros, des del més de juny passat han patit un total de cinc robatoris. A més, denuncien que se senten "desemparats" per part de l'Ajuntament, a qui assenyalen com a responsable del manteniment i vigilància dels edificis municipals. "No s'han fet les inversions necessàries en seguretat i no funcionen els protocols d'alarma establerts", constaten. Davant d'això, "cada cap de setmana i cada vacances estem exposats a patir robatoris i desperfectes", afirmen.

La comunitat educativa té previst manifestar-se aquest dijous per reclamar que es posi solució al greu problema que pateixen