Un ciclista va morir atropellat per un tren de Rodalies dissabte passat, dia 6, a Cabrera de Mar, segons ha informat Mossos d'Esquadra. Els fets van tenir lloc passades les 11 del matí a la línia R1. El ciclista, que tindria 47 anys (tot i que Mossos no ha confirmat l'edat de la víctima) circulava per un camí molt estret situat entre les vies i a les roques que les separen del mar, a l'alçada de la zona comercial de Cabrera on hi ha establiments com Carrefour o Bricodepot.

Segons fonts properes a la investigació, el ciclista circulava en direcció contrària a la del tren i portava auriculars. Aquest seria el motiu pel qual no hauria sentit els constants avisos acústics que hauria realitzat el maquinista, que no va tenir temps de reduir la velocitat. En passar pel seu costat, la força de l'aire generada pel tren va llençar el ciclista a les roques, i aquest va morir a causa de l'impacte.

L'accident va obligar a tallar durant més de mitja hora la circulació de la línia R1 i va comportar endarreriments al llarg del matí.