Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut 26 avisos des de les 11 de la nit de dimarts passat fins aquest matí només a Mataró, pels efectes de la forta pluja que hi ha hagut arreu de Catalunya. Malgrat aquestes dades, la realitat és que encara queden pendents molts altres indrets per atendre, ja que amb més de 500 actuacions només a l'àrea metropolitana, han hagut de prioritzar. Entre els efectes de la pluja hi ha hagut la caiguda de part del mur de l'escola Valldemia, a la Riera (foto).

La majoria dels avisos i atencions dels bombers han estat per esgotaments d'aigues i inundacions a terrats, terrasses i baixos. A banda d'això, hi ha hagut un accident de trànsit sobre les 00.50h al carrer Cristòfor Colón, un vehicle atrapat per l'aigua al Torrent de les Piques i l'avis d'unes persones que no podien sortir de casa per culpa de l'aigua al carrer Josep Montserrat Cuadrada.

A l'autopista també hi ha hagut un avís a la C-32 amb tres vehicles atrapats per acumulació d'aigua. De ben segur que el número d'avisos i contratemps anirà creixent al llarg del dia, tal i com han indicat els propis Bombers.