Tres persones han resultat ferides aquest dimecres, dia 4, al migdia, en un accident de trànsit que s'ha produït al Camí del Mig, al barri de Cerdanyola de Mataró. Els fets han tingut lloc passades les 15h, a l'encreuament del Camí del Mig amb el carrer Estadi.

Dos turismes han topat i els dos ocupants d'un dels cotxes -un matrimoni gran- i el conductor del segon vehicle han patit ferides de diversa consideració. Totes tres persones han estat traslladades a l'Hospital de Mataró. A més dels equips del Servei d'Emergències Mèdiques, al lloc dels fets s'hi han desplaçat dos vehicles dels Bombers de la Generalitat, i la Policia Local.

El segon accident de trànsit al barri en una setmana

Es tracta del segon accident de trànsit amb ferits que es produeix en una setmana al mateix barri. El 26 de febrer passat dos vehicles van topar a l'avinguda Puig i Cadafalch, en un xoc que va ser força aparatós, ja que els cotxes van quedar força malmesos, a més d'encaixats en una zona de contenidors. A causa d'aquest fet, les dues conductores implicades van quedar atrapades dins dels seus vehicles. Els Bombers de la Generalitat van haver de fer acte de presència per poder excarcerar-les.