Una persona ha resultat ferida a causa de la caiguda d'un mur pluvial, aquest dilluns al matí al barri de Cerdanyola de Mataró. Els fets han tingut lloc poc abans de les 12 del migdia a l'alçada del número 66 de la Ronda Cerdanya. El mur, presumiblement a causa del fort vent que bufa avui, s'ha desplomat sobre la coberta de l'edifici colindant a la seva esquerra. Segons les primeres informacions, les restes han impactat en un veí que es trobava a la terrassa.

L'estat del ferit és "menys greu", terminologia que s'utilitza per diferenciar les ferides lleus i les greus; tot i que no revesteixen gravetat, són de consideració. Al lloc dels fets s'hi han traslladat un total de cinc dotacions de Bombers, a més de la Policia Local. A causa de la caiguda del mur, s'han hagut de desallotjar preventivament els habitatges de la tercera planta de l'immoble afectat. També ha resultat malmès el subministrament de gas, que s'ha hagut de tallar.

Ratxes molt fortes de vent

El vent, que bufa amb ratxes molt fortes des de la nit passada, està provocant diverses afectacions a la ciutat. Segons han informat els Bombers, més enllà de la caiguda del mur també hi ha hagut voladures de sostre d'uralita i de plaques de metall