El temporal Glòria ha afectat especialment Mataró. Les fortes ventades combinades amb xàfecs intensos han deixat, fins ara, un total de 19 ferits. Quatre d'ells segueixen ingressats, mentre que la resta són lleus i han estat donats d'alta, segons informen fonts municipals. En les darreres hores, a la llista ja coneguda de persones afectades, s'hi van sumar les tres que es van veure involucrades en un accident de trànsit al Camí del Mig, i sis mes que van anar pel seu propi peu a l'Hospital de Mataró per ser tractades de contusions per caigudes causades pels efectes del temporal.

Mataró comença a tornar a la normalitat aquest dimecres, després que el pitjor del temporal, segons indiquen les previsions meteorològiques, ja hagi passat. Avui s'han reprès les classes a tots els centres educatius de la ciutat, després que s'anul·lessin dilluns a la tarda i ahir dimarts durant tot el dia. La majoria dels equipaments municipals han reobert, tot i que segueixen tancats la Piscina Municipal, que va patir desperfectes al sostre, i el Centre Cívic Molins. Els accessos al front marítim segueixen tancats, ja que els passos subterranis es troben inundats i el vent i les onades fan perillós transitar a prop del mar. 

EO3voQiWoAAoyuf

La Policia Local acumula 306 incidències des de diumenge fins aquest dimecres al matí. El telèfon d'emergències 112 ha rebut fins a les 8 del matí 446 trucades des de Mataró, el 4% de les 11.154 trucades registrades a tot el país a causa del temporal. Els accessos a la C-32 per la sortida Mataró Oest i la N-II en direcció Barcelona s'han vist tallats momentàniament aquest matí per acumulació d'aigua causada pels intensos xàfecs de la nit, però ja es troben reoberts. La línia R1 de Rodalies que connecta el Maresme amb Barcelona segueix molt a precari, amb una sola via en servei entre Arenys i Masnou, i amb transport alternatiu per carretera entre Arenys i Maçanet a causa del desbordament del riu Tordera.