La caiguda del mur de l'escola Valldemia, que ha omplert la Riera de runa i ha danyat diversos cotxes estacionats, ha estat un dels incidents més destacats  a Mataró causat pel temporal de pluja i vent d'aquestes darreres hores, però no pas l'únic. Els xafecs i les ratxes de vent han provocat tota mena de desperfectes a la ciutat, tot i que per sort no s'han de lamentar ferits. 

La Policia Local ha tallat al trànsit el passeig Marítim, entre l’avinguda d’Ernest Lluch i el Port, per acumulació de sorra a la calçada. Com que les onades envaïen el passeig, s'ha hagut de tallar també als vianants, de la mateixa manera que s'ha fet amb l'espigó del Callao. L'onatge també ha afectat, com és habitual, el servei de Rodalies en el tram entre Mataró i Vilassar, provocant endarreriments importants.

Tapes de clavegueram aixecades i descalçaments de terra han estat també nombrosos en diferents punts de la ciutat. Desenes de veïns han patit talls de subministrament elèctric, així com inundació de baixos. Un arbre s'ha tombat i quatre més han resultat afectats. També hi ha hagut un desprendiment de talús al Parc Forestal i afecació de terres al Parc Central Vell, al Parc del Nord i al Passeig Marítim.