Brutal robatori amb violència aquest dilluns al matí al barri de Molins-Torner. Una parella d'avis, de 78 i 79 anys respectivament, han estat emmordassats i agredits amb una porra elèctrica per part de dos lladres que han entrat a robar el seu pis. Segons ha informat l'Ajuntament, els fets han tingut lloc a les 10.45 a l'avinguda Torner 51, i els dos presumptes autors han estat detinguts per la Policia Local.

Els dos homes, de 23 i 52 anys i veïns de Barcelona i Rubí respectivament, han entrat al pis de les víctimes trucant al timbre i dient que coneixien al seu fill. Un cop a l'interior han emmordassat i tancat la dona en una habitació i han agredit l'home amb el dispositiu de defensa elèctric. Un veí que ha sentit soroll ha trucat a la Policia Local, que ha acudit al lloc dels fets i detingut els dos sospitosos. Els agents han localitzat una bossa amb joies i 295 € que un dels dos arrestats havia deixat al costat d’un contenidor. En escorcollar l’altre detingut, han trobat que duia un dispositiu de defensa elèctric.

fcff15a1 1131 488e aa68 ab6c44efd4f3

El botí que s'havien endut els lladres

Els dos homes estan acusats d’un delicte de robatori amb violència i intimidació, un de lesions, un de detenció il·legal i un altre de tinença il·lícita d’arma. Tots dos tenen antecedents i es preveu que passin aquest dimarts a disposició judicial. Les dues víctimes han estat traslladades a l’Hospital de Mataró.