Un grup de joves i adolescents atemoreix els veïns de Rocafonda. Això és el que denuncia, com a mínim, el PP de Mataró. Segons el partit, els residents del barri estan patint una onada de fets criminals protagonitzats per aquest grup: des d'estrebades a persones grans fins a robatoris a l'interior de vehicles, passant per diversos atracaments a altres joves i adolescents.

En roda de premsa, el PP ha denunciat aqeust divendres que els consta que hi ha persones grans ferides en caure quan li estiraven de la bossa per robar-les i també que els robatoris a l’interior i  de peces de cotxes s’han multiplicat durant les últimes setmanes i segons ens diuen alguns veïns tenen a veure amb un negoci de reciclatge de material de rebuig, ja que algunes de les peces robades han estat recuperades pels mateixos veïns allà.

El portaveu del PP, Jose Manuel López, ha arribat a afirmar que ell mateix com a veí de Rocafonda amb altres persones residents al barri i al Palau s’està plantejant la creació d’un servei de vigilància integrat pels propis veïns del barri "que no estan  disposats a soportar aquesta situació sense fer res"

Fonts de l'Ajuntament expliquen que sí que hi ha constància d'un robatori per estrebada a dues dones al carrer Franquesa i Sivilla del barri de Peramàs, el dia 5 de gener, però cap incident similar al barri de Rocafonda. Pel que fa a robatoris a vehicles, no els consta un augment d'aquest fet criminal.