L'Associació Somriures Conjunts col·laborarà en activitats de voluntariat per als infants hopitalitzats a Mataró i perquè així puguin tenir una estada molt més agradable, tant ells com els familiars. Nou noies de 4rt d’ESO de l’Escola Pia de Mataró van idear l’any passat un projecte associatiu per portar voluntaris a la planta d’hospitalització de Pediatria. Somriures Conjunts és un projecte solidari, original i innovador ideat per deu estudiants de l’assignatura optativa “Emprenedoria social” de l’Escola Pia de Mataró, que té la finalitat de crear una xarxa de voluntaris de la ciutat per fer amb els infants, ingressats a Pediatria, diferents activitats que els faci treure un somriure, tot i la malaltia, a través dels jocs, els titelles, la màgia, els contes i les manualitats.

Aquest conveni regula l’actuació del voluntariat de l’Associació Somriures Conjunts a l’Hospital de Mataró, acció que s’engloba dins de la línia 4 del Pla Estratègic del Consorci 2017-2020: obrir l’organització a l’entorn social, tot establint i consolidant relacions amb diverses associacions de la comarca.

Les creadores de Somriures Conjunts estan convençudes que podran contagiar la il·lusió als infants ingressats i que podran aconseguir molt bona acollida solidària. Podreu trobar més informació de l’Associació clicant el següent enllaç: somriuresconjunts.org.