Aquest diumenge, dia 2 de juny, l Passeig Marítim de Mataró acollirà la 6ena Caminada de l’Escola d’Educació Especial l’Arboç. L’AMPA de l’Escola, organitzadora de la caminada amb el suport de la Fundació el Maresme, espera arribar a les 2.000 inscripcions, repte que l’edició anterior va ser impossible d’assolir degut a les inclemències meteorològiques. Els diners recaptats es destinen a activitats i material específic per als alumnes de l’escola: nens i nenes amb pluridiscapacitat intel·lectual de la comarca del Maresme. Com cada any, el Passeig del Callao es manté com a punt de sortida (9:30h) i d’arribada. La jornada oferirà refrigeris i obsequis per a tots els participants i inclourà l’organització d’activitats per als més menuts. Tot l’itinerari és totalment accessible a cadires de rodes i cotxets infantils.

El preu de les inscripcions és de 5€ els adults i 3€ els infants fins als 8 anys i inclou entrepà, beguda i fruita. Es poden formalitzar de dilluns a divendres a la seu de la Fundació El Maresme (plaça dels Bous, 3-5) de 9h a 18h, les tardes del 20 al 30 de maig al Col·legi Cor de Maria de Mataró, el pròxim dissabte 25 de maig a la tarda a les parades de la Plaça Santa Anna i a Illa Cristina, i bé el mateix diumenge 2 de juny en el punt de sortida de la Caminada.

Totes les persones que s’apropin a la festa, podran adquirir per 5€ la samarreta d’adult de les Dissantes 2019 i per 3€ la infantil, que enguany és de color blau turquesa. Com a novetat, la Caminada de l’Escola l’Arboç serà l’escenari de la presentació oficial de la cançó i la flashmob del “Jo soc com tu 2019” d’aquestes Dissantes.