Els Capgrossos i TV3 promouen aquest divendres una nova edició del partit de futbol per 'La Marató'. Els equips de la colla castellera i de TV3, formats per periodistes, músics i cares populars del país, s'enfrontaran al Camp Municipal de Futbol del Camí del Mig. La iniciativa té lloc des de l'any 2007.

Ara per ara, la llista de personatges confirmats està conformada per  Josep Maldonado (ex-polític), Tonet Blázquez i Raúl Castro (cantant i trombó de Portobello), Alberto Manga (ex-jugador del Barça i del Girona), Miki Santamaria i Guillem Boltó (del grup Doctor Prats), Núria Casas (periodista), Jordi Jota (col·laborador d'El Xiringuito), i Pep Tormos i Marta Peralta (del grup Sense Sal)

L'edició de l'any passat d'aquest partit va aconseguir una quantitat récord de 1157€. Des de la colla esperen que la urna, la tómbola i el sorteig que enguany hi tornarà a haver, ens ajudi a arrodonir al màxim possible els 9.404.256€ que actualment hi ha al marcador per l'investigació de malalties minoritàries.