La campanya 'Herois Sense Capa', promoguda per la comunitat educativa de l'escola Antonio Machado de Mataró, ha aconseguit recaptar fins a 2.704 euros que es destinaran a la lluita contra la Leucèmia. Diumenge passat, dia 24, la campanya va concloure amb la festa final, un torneig de pàdel solidàri que va tenir lloc a les instal·lacions de Pádel Hortes de Mataró. Hi van prendre part més de 50 participants, i la jornada es va complementar amb diverses activitats infantils.

A més es va dur a terme una rifa solidària que va consistir en 16 premis valorats en més de 1.365 euros, fruit de la col·laboració de comerços, restaurants i empreses de l'entorn de l'escola que es van sumar a la campanya. 

5322c54e b321 4a2c 9b43 5c72e4f0ad68

'Herois sense capa', duta a terme per l'escola i la seva AFA durant aquest trimestre, ha tingut com a objectiu donar suport al tractament i estudi de la leucèmia, limfomes i d’altres càncers de la sang. Els diners recaptats es destinen a la Fundació Josep Carreras, emblema de la lluita contra la leucèmia.