La Penya Barcelonista de Mataró, la Fundació El Maresme i l’Ajuntament de Mataró s’han posat d’acord per participar en la Diada del Soci del Futbol Club Barcelona (FCB) que s'ha celebrat aquest dimecres 29 de novembre. Uns 130 usuaris de la Fundació El Maresme, acompanyats de familiars i educadors, assistiran avui al partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei davant el Reial Múrcia. 

La Penya Barcelonista de Mataró ha fet totes les gestions per aquesta participació i cedeix el seu espai a l’aparcament del Camp Nou. Per la seva banda, l’Ajuntament de Mataró facilita el transport col·lectiu de tots els assistents Atès que aquest partit té unes característiques especials, el Futbol Club Barcelona ha posat en funcionament el mateix procediment que es va fer servir la temporada passada, alliberant tots els abonaments de l'Estadi per afavorir al màxim la distribució d’entrades entre aquelles entitats col•laboradores beneficiàries de la iniciativa. La Diada del Soci Solidari pretén que persones de diferents col•lectius (ONGs, escoles, associacions, entitats i institucions d’acció social) puguin gaudir de l’experiència de veure un partit en directe al Camp Nou.

Les sis anteriors edicions han permès que més de 300.000 persones, amb la presència de molts infants i adolescents vinculats a entitats d’acció social, hagin pogut gaudir de l’experiència d’assistir a un partit de futbol al Camp Nou, gràcies a la solidaritat dels socis i sòcies abonats a l’Estadi. En el cas de Mataró, és la primera vegada que s'hi participa però amb la intenció de fer-ho cada any.