El Foment Mataroní acollirà cada dimecres al vespre un taller de teatre i dansa exclusivament per a dones. L'impulsa l'entitat i el CIRD (Centre d'Informació i Recursos a les Dones) i té com a objectiu treballar la temàtica de la perspectiva de gènere des del cos significa aproximar-se a la memòria i la vivència personal.

Aquest curs les classes del taller de “Dones en Acció” es fan els dimecres, al Foment Mataroní, en horari de 19.15 h a 21.15 h. La professora és Antonella D’Ascenzi amb una llarga trajectòria en el món de la interpretació i la docència. La metodologia de les classes és el desenvolupament d’un recorregut de dansa, teatre, moviment i reflexió sobre els temes proposats. Es tractarà de crear un context educatiu obert al diàleg, la participació, la reflexió i la creació.

Les dones que vulguin apuntar-se en el taller “Dones en Acció” poden enviar un correu electrònic a info.cird@ajmataro.cat, trucar al 93 702 28 12 o anar presencialment al Centre d’Informació i Recursos a les Dones (CIRD) que es troba al carrer de Cosme Churruca, 88.