La ronda Prim a l'alçada de la cantonada amb carrer Goya és actualment un maldecap pels vianants. Els despreniments de la nau industrial abandonada d'aquest carrer van provocar el tall de circulació de vehicles, però aquesta decisió afecta també als vianants, que han de fer un recorregut d'uns 20 metres per la calçada en una via on hi ha una gran circulació de vehicles. és per això que des de CiU demanen solucions.

El partit mataroní demana que s'obri, amb "les corresponents mesures de seguretat", la vorera del costat mar del carrer Goya en aquest tram i que es pugui senyalitzar "un pas de vianants en el tram correpsonent a la cantonada del carrer". L'objectiu, relaten, és poder garantir "la seguretat de les persones que han de passar per aquest tram on, a més, es troba el pas de vianants per creuar la via".

CiU recalca que donen per fet que s'estan portant a terme els tràmits i requeriments perquè els propietaris de l'immoble procedeixin al seu enderroc, consolidació o rehabilitació, però que cal solventar el risc "al que es veuen sotmesos els vianants".