Nanotargeting, amb seu al TecnoCampus, és una empresa mataronina que aplica la nanotecnologia per reduir els efectes negatius en els pacients de radioteràpia i quimioteràpia. El seu projecte Aurocis ha estat premiat com el més innovador de la IV edició de la Xarxa Innpulso Emprende, que es va celebrar l’1 d’octubre a Madrid.

L'empresa mataronina, que té el laboratori al Tecnoampus des de fa uns mesos, investiga en nanopartícules d'or que són de més utilitat i eficaces en el tractament contra determinats tumors. Aquestes nanoparticules transporten fàrmacs al tumor i redueixen la toxicitat de la quimioteràpia, que mata les cèl·lules del tumor però també d'altres òrgans. 

Aprofitant que les seves propietats físico-químiques, el sistema també utilitza l'or per a multiplicar l’eficàcia de la radioteràpia. Dos efectes (reducció toxicitat quimioteràpia i multiplicació/amplificació de l'efecte de la radioteràpia) en un sol compost format per una nanopartícula d’or enllaçada a un fàrmac de quimioteràpia mitjançant un enllaç depenent del pH. El projecte principal es diu Aurocis: Au és el símbol químic de l’or i cis és l’abreviació de cisplatí que és el primer fàrmac que van començar a desenvolupar.