L'Hospital de Mataró ha estat reconegut com un dels millors de l'Estat en l'àmbit de la neurologia. Aquest servei ha estat guardonat dins dels Premis Hospitals Top 20, queorganitza la  companyia de serveis d'informació sanitària IASIST. La gala es va celebrar el 17 de desembre a Madrid. En aquesta gala, el Servei de Neurologia de l’Hospital de Mataró va ser reconegut com un dels més potents de l'Estat en la seva categoria, després d'analitzar els diferents paràmetres que es tenen en compte. Ernest Palomeras, Cap del Servei, va ser l’encarregat de recollir el guardó.

El sistema nerviós és una de les vuit àrees clíniques prevalents que s’avaluen dins del Programa Hospitals Top 2. L’Hospital del Mar, l’Hospital HLA Moncloa i l’Hospital Universitari Rey Juan Carlos han rebut també un guardó en aquesta categoria de sistema nerviós. En l'àmbit de gestió global, l’Hospital de Mataró ocupa la novena posició de 28 centres dins la categoria de “Grans Hospitals Generals”. En aquest rànquing es tenen en compte indicadors de qualitat, d’adequació i d’eficiència.

Premi TOP 20 (1)

Aquesta vintena edició dels premis TOP 20 han comptat amb la participació voluntària de 145 centres sanitaris de tot l'Estat (70% públics i 30% de titularitat privada), procedents de 14 comunitats autònomes. En total, s'han atorgat 63 premis i els guanyadors han estat avaluats en 35 processos clínics freqüents que contenen 120 indicadors.