El temps d'espera perquè et visiti el metge serà més suportable a partir d'ara al CAP de Rocafonda, gràcies a la selecció de llibres i revistes per a totes les edats que ofereix el centre sanitari. Es tracta d'un acord entre el CAP i la biblioteca Antoni Comas, i la selecció de materials de lectura ja es pot trobar a la sala d'espera. 

Aquest projecte de foment de la lectura neix de la participació de la biblioteca al projecte d’àmbit comunitari Som Salut, un espai de coordinació de temes a tractar i propostes d’acció entorn de la salut en el barri de Rocafonda, liderat pel CAP, en el qual participen centres educatius, serveis municipals, entitats del barri i la biblioteca Antoni Comas. Cinc cops a l’any la biblioteca proporcionarà al CAP lots de materials diversos seleccionats per edats i temàtiques. 

El projecte també pretén fomentar el coneixement en l’àmbit de la salut i el benestar aportant materials de lectura relacionats amb aquestes temàtiques, sumar sinèrgies comunitàries entorn de la salut i donar a conèixer els serveis de la biblioteca i els seus projectes entre els usuaris que visiten el CAP.