Creix la xifra de defuncions a l'Hospital de Mataró a causa del coronavirus, tot i que en menys mesura que en els dies anteriors. Segos les dades facilitades pel Consorci Sanitari del Maresme aquest dijous dia 26, ja són 13 els pacients ingressats per covid-19 que han mort. S'ha produit una defunció més en les darreres 24 hores. En les jornades anteriors, la xifra de defuncions havia estat força més elevada.

Tampoc s'atura l'augment del nombre de pacients ingressats a l'Hospital de Mataró després d'haver donat positiu en les proves de coronavirus. Actualment n'hi ha 84, 17 més que en les darreres 24 hores, i 19 d'ells són a l'UCI, 4 més que ahir dimecres. Segons han informat a capgros.com fonts mèdiques de l'Hospital, entre els ingressats a la Unitat de Cures Intensives hi ha personal sanitari de l'Hospital que va contraure el coronavirus. 

143 professionals en aïllament

Segons dades facilitades pel Consorci, actualment hi ha 143 professionals sanitaris en aïllament domiciliari, a l'espera del resultat de les proves de coronavirus. Se'ls ha realitzat el test perquè o bé presenten símptomes o bé han estat en contacte directe amb pacients que han acabat donant positiu.