La Diputació de Barcelona tanca els accessos a tots els aparcaments de la Xarxa de Parcs Naturals, entre els quals hi figuen els dos en territori maresmenc, el Parc Natural del Montnegre-Corredor, i el Parc Natural de la Serralada Litoral. L'objectiu és complir amb les mesures de protecció civil contar l'extensió del coronavirus. La mesura entra en vigor a partir d'aquest diumenge, 15 de març, i fins a nou avís. L'objectiu és col·laborar en la necessitat que la població resti confinada a casa seva i s'evitin trasllats innecessaris.

Aquesta decisió s’afegeix a les mesures ja adoptades, aquesta setmana, en relació als equipaments situats als Parcs Naturals gestionats per la corporació o a les activitats promogudes o organitzades en aquests espais. D’altra banda, a partir d’aquest diumenge també es tancarà l’accés al Parc Fluvial del Besòs.

206 casos en les darreres hores

El Departament de Salut ha informat que en les últimes hores s'han detectat 206 nous casos de coronavirus a Catalunya i dues persones han mort, dues dones amb patologies prèvies. Això fa que la xifra total se situï en 715 positius i 8 morts, tres relacionats amb el brot d'Igualada.