Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de Teixir en Públic, el Museu de Mataró organitza una trobada de teixidores i teixidors per participar en la confecció d’un arrambador tèxtil que quedarà instal·lat Can Marfà. 

Diumenge 11, a partir de les 11h a Can Marfà (ptge. de Can Marfà, 1)

El Dia Mundial de Teixir en Públic se celebra a 42 països i 554 ciutats del món. A Mataró, el col·lectiu IluroCraft ha impulsat la celebració des del 2013, amb la col·laboració del Museu de Mataró en les tres darreres edicions. 

Per al 2017 tornen a engegar una nova iniciativa: la construcció d’un arrambador tèxtil d’inspiració modernista, amb el qual es pretén contribuir a la celebració de l’Any Puig i Cadafalch.

Qui ho vulgui pot començar a teixir quadrats de 20x20cm, fets amb mitja o ganxet, seguint el model de la imatge. Els no iniciats en podran aprendre guiats per expertes teixidores participant en la trobada de diumenge 11 de juny, a partir de les 11 del matí. El Museu de Mataró ofereix materials i ha organitzat una visita guiada gratuïta a l’exposició “Mataró, capital del gènere de punt”.