La Platja del Varador rebrà per aquest estiu diverses novetats, entre les que destaca una nova zona recreativa flotant que s'instal·larà al mar i que vindrà acompanyat d'un nou bar de platja per aquest espai. Es tracta d'una proposta de l'Ajuntament per oferir nous atractius perquè es visitin les platges de la ciutat, i la idea és crear una atracció d'entre 200 i 800 metres quadrats que estigui abalisada i compti amb el seu propi servei de socorristes. A banda del bar de platja també es preveu que al costat del apsseig s'hi instal·lin llits elàstics per a lloguer puntual que ocupin entre 50 i 180 metres quadrats.

També es preveu un nou sistema de lloguer d'embarcacions sense motor a la mateixa platja, ocupant un espai de 20 a mil metres quadrats, i un altre per embarcacions de menys de quatre metres d'eslora al cosatt de l'espigó de la platja de Ponent. Per la seva banda, a la platja de Sant Simó s'instal·larà  una zona de varada de planxes de surf, caiacs i similars. Una altra de les idees que es posarà en marxa aquest estiu són els punts de lloguer de gandules i para-sols: un lloc a Ponent, cinc a la del Varador, dos a la del Callaó i un a la platja de Sant Simó. També s'habilitaran punts de consignes per guardar objectes al Varador (cinc espais) i al Callao (dos punts). L'Ajuntament estudia també afegir punts de lloguer de vehicles sostenibles, com bicis o segways, i un punt de venda de productes de bany al Varador.

Des de l'Ajuntament s'ha anunciat també que qualsevol empresa que vulgui explotar algun dels nous serveis té fins el 13 de març per presentar la seva oferta. Els adjudicataris hauran de fer-se càrrec de la instal·lació i desmuntatge de les activitats, pagar uns drets mínims d'explotació i una taxa variable en funció dels metres quadrats entre d'altres condicions. L'adjudicació, així sí, podría prorrogar-se fins 2016.