El turisme va ser el tema clau de la nova trobada organitzada pel Barcelona Maresme Business Club, que en aquesta ocasió ha reunit el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, i una trentena d'empresaris maresmencs. La reunió va tenir lloc dimarts passat, dia 11, a l'Hotel Atenea, per analitzar els canvis que ha experimentat la comarca en l'àmbit turístic i les perspectives de futur del sector.

Entre els participants a la reunió, hi va destacar la presència de l'empresari andalús Tomás Olivo, propietari entre d'altres del centre comercial Mataró Parc, i el director del centre, Alfonso Millán. A més de Puig, també hi havia representants polítics com l'alcalde Joan Mora o el regidor de Promoció Econòmica, Miquel Rey, i el president del Gremi d'Hostaleria del Maresme, Santiago Garcia-Nieto.

Noves apostes
Durant la reunió es va analitzar l'evolució dels darrers anys, i els canvis que el Maresme ha experimentat, així com de les perspectives a curt, mig i llarg termini que el sector i els inversionistes veuen per la comarca. Els empresaris del Barcelona Maresme Business Club van apuntar noves possibilitats com ara la creació de condominis, a imatge de Colòmbia o Brasil, on es pot invertir en habitacions. També aposten perquè els municipis treballin conjuntament a la comarca, a la recerca de noves oportunitats de turisme d'esport, de negoci, de natura o enoturisme. A més, es va plantejar la possibilitat d'obrir-se a mercats com l'asiàtic, el sud-americà, l'indi o el del Pròxim Orient.