Teixidó, durant l'acte. Foto: ERC
Teixidó, durant l'acte. Foto: ERC

Teixidó, candidat d’ERC a Mataró, es reivindica com el futur “alcalde de tots”

L'alcaldable republicà critica l'empobriment de la ciutat i la desigualtat entre barris en la seva presentació com a candidat

Francesc Teixidó es presenta per quart cop com a alcaldable d’ERC a Mataró. Acompanyat per Pere Aragonès, vicepresident de la Generalitat, va protagonitzar l’acte “L’Alcalde de tothom” divendres passat a la plaça de l'Ajuntament.  Teixidó va arrencar el seu discurs preguntant-se si “algú podria recordar, aquests darrers anys, una sola cosa rellevant que hagi passat a Mataró?”.  Després de criticar l’empobriment que viu la ciutat, la desigualtat entre barris i els problemes amb la neteja o amb l’àmbit comercial, el candidat d’ERC es va reivindicar com “l’alcalde que parlarà amb tothom, independentista o no”.

Un dels lemes de l’acte va ser el fet de ser “mataronistes”. “Som mataronistes, des de Rocafonda al Pla d’en Boet, des de L’Havana a Cerdanyola, creiem en una sola ciutat, en polítiques de sentit comú i innovació i en una prosperitat compartida”. També va parlar de qüestions com el Port de Mataró, la Nacional II, el paper de Mataró en la construcció de la República Catalana, la promoció de l’esport, la sostenibilitat i gestió ambiental, les polítiques d’habitatge, d’ocupació i d’educació.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive