L'acció
L'acció

Segadors del Maresme aboca milers de llaços grocs davant del Palau de la Generalitat

El grup maresmenc porta mesos retirant símbols independentistes de places, carrers i edificis d'arreu de Catalunya

'Els Segadors del Maresme', un dels grups més actius de Catalunya a l'hora de retirar símbols independentistes dels carrers, va abocar ahir dissabte milers de llaços grocs davant del Palau de la Generalitat, a la plaça de Sant Jaume de Barcelona. Els llaços, que portaven en una desena de sacs, havien estat prèviament retirats de diverses poblacions del Maresme i d'arreu de Catalunya.

Aquest col·lectiu porta més d'un any realitzant accions similars arreu del territori català, tot i que han actuat especialment al Maresme i els seus integrants provenen sobretot de municipis d'aquesta comarca. Segons ha explicat l'Agència EFE, els membres del grup anaven amb la cara tapada amb mascaretes i ulleres de sol i han anat abocant els sacs un per un fins a deixar tota la plaça de Sant Jaume plena de plàstic groc.

En el seu compte de Tuiter, Els Segadors del Maresme asseguren que amb aquesta acció volen denunciar el cinisme del president de la Generalitat, Quim Torra, que en un tuit anterior afirmava que calia “deixar de contaminar”.

L'acció arriba en un moment de molta polèmica al voltant dels llaços grocs als espais públics, després que la Junta Electoral Central obligui a retirar-los per la convocatòria d'eleccions generals. En aquestes darreres hores s'han produït entrades dels Mossos d'Esquadra a escoles públiques per aquest motiu, quelcom que ha generat una forta controvèrsia.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive