WhatsApp Image 2019 04 23 at 11.35.50
WhatsApp Image 2019 04 23 at 11.35.50

Quim Torra apadrina Alfons Canela com a candidat de Junts per Mataró

El president de la Generalitat va ser dimarts dia 17 amb Canela en un acte a Sala Cabanyes

El president de la Generalitat, Quim Torra, va ser dimarts passat dia 17 a la Sala Cabanyes de Mataró per apadrinar la candidatura d’Alfons Canela per a Junts per Mataró (PDECat). Un acte de presentació que també va comptar amb Míriam Nogueras, diputada al Congrés i que havia de ser la candidata a Mataró fins que va fer un pas al costat, i amb un missatge de Carles Puigdemont des de Waterloo.

“Som molts els que creiem que Mataró no llueix i no és tot allò que podria ser”, va afirmar Canela en el seu discurs. Com a alcaldable, el candidat de Junts per Mataró es proposa qüestions com ara modernitzar els sectors econòmics i acabar amb la “ciutat estancada com la que tenim”. També va assegurar que “no volem seguir sent una ciutat dormitori” i que cal “superar la incapacitat socialista de no saber governar. “Necessitem una ciutat amb lideratge i per això necessitem dignificar la ciutat. Farem de Mataró un ciutat on els serveis públics funcionin de veritat, més segura, més neta, més endreçada”, va assegurar el candidat.

WhatsApp Image 2019 04 23 at 11.35.48

El President Quim Torra va cloure l’acte explicant que “el Maresme és una mica com la Catalunya en petit, t’explica molt bé què és Catalunya: s’estima les seves tradicions i la seva història, amb un teixit associatiu bestial. Torra també va apuntar que Junts per Catalunya és qui millor defensa els interessos del catalans, els que no ens rendim, els que sempre defensarem a la independència”.

Alfons Canela va ser designat fa poques setmanes candidat de Junts per Mataró, el nom que pren la llista del PDECat a la capital del Maresme. Una llista que en primer lloc havia d’encapçalar Míriam Nogueras, però el fet que repeteixi a la candidatura del partit al Congrés dels Diputats a les eleccions generals de diumenge vinent va fer que finalment renunciés a liderar la llista, malgrat que sí que en formarà part. Canela és l’actual president local del partit. 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive