Un instant de la trobada que es va fer.
Un instant de la trobada que es va fer.

Primàries Mataró arrenca el procés per escollir alcaldable

Unes 50 persones van acostar-se a la primera sessió de treball per votar una llista oberta de candidats a alcalde i regidors de Mataró.

Primàries Mataró va organitzar dimarts passat la seva primera sessió de treball en el marc del procés que ha de portar-los a votar de manera directa i en llistes obertes els seus candidats a alcalde i regidors de Mataró, així com el programa electoral. Aquest moviment forma part del model Primàries Catalunya, una proposta de l'Assemblea Nacional Catalana per impulsar llistes obertes amb la voluntat d'aconseguir el major número d'alcaldies independentistes.

Els impulsors del procés van dir que crearien un sistema que fes possible la fiscalització i el control dels polítics locals per part de la societat civil mataronina: "fer efectiu un sistema de consultes en temes importants de ciutat".

Entre els objectius que tenen hi ha "la regeneració democràtica, l’apoderament de la ciutadania i la creació d’un marc de diàleg lliure que serà un escenari que permetrà arribar a consensos transversals en els temes de ciutat i la defensa dels drets de la ciutadania", relaten en una nota de premsa.

Els organitzadors del procés van fer finalment una crida a que tots i totes els ciutadans i ciutadanes s’inscriguin com electors i/o candidats. "Aquest és el procés de la veritable unitat sobiranista, la que sorgeix de la veu directa de la ciutadania, la que recull el testimoni de la mobilització popular de l’1O i que vol donar al poble la veu i el poder des de la base, la dels municipis", asseguren.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive